Lediga tjänster

2015-05-03

Depona söker Systemutvecklare!

Tjänsten tillsattes i Augusti 2015.

Söker du nya utmaningar? Är du intresserad av IT och har viljan att driva en verksamhet framåt? 

Depona AB har som affärsidé att erbjuda företag, organisationer och myndigheter en fysisk arkivtjänst på distans med högsta kvalité och servicegrad. Depona är en av de största aktörerna i branschen och samarbetar med ett stort antal företag, landsting, kommuner och statliga verk.

I rollen som systemutvecklare kommer du att administrera och utveckla våra system för fysisk och digital arkivering, återsökning och kundadministration. Tillsammans med ledningsgruppen kommer du att ta fram specifikationer och genomföra utveckling eller förändring av våra system. Du ska vara med och omsätta kommersiella möjligheter till tekniska lösningar.

Uppdragsgivare: Depona

Ort: Falun

Omfattning: Heltid

Sista ansökningsdag: 7 juni 2015. Urval sker löpande

För information: Proffice Rekrytering Martin Ogemar, 0722-372170, [email protected]

Kvalifikationer:

Vi ser att du har som lägst gymnasial utbildning inom IT. Vi arbetar med MySQL som databasplattform och ser därför att du har dokumenterade kunskaper i administration och utveckling av relationsdatabaser samt VB och ASP, vilka är de programspråk som vi i dagsläget arbetar med.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. Meriterande är kunskaper i Python, C#, C++, Javascript, .NET.

Som person är du loja och flexibel. Du är kreativ, noggrann och ser möjligheterna.

Organisations-/företagsbeskrivning:

Depona AB är moderbolag i en dokumenthanteringskoncern som omfattar dotterbolagen:  Arkivservice Svenskt Arkiv AB, Infoscandic AB och ABM Produkter AB. I koncernen ingår även helägda dotterbolag i Norge, Danmark, Finland och Lettland. Depona koncernen kommer att år 2015 omsätta ca 150 milj kr. Antalet anställda är ca 130 st.

Arkivering och förvaltning sker med tillämpning av den senaste tekniken och innovativa kundanpassade lösningar för att säkerställa och underlätta arkivering och återsökning. Bolagets tjänster omfattar arkivering och konvertering till digitalt format av alla typer av mediabärare som pappersdokument, ritningar, kartor, mikrofilm och fiche, röntgenfilm, olika digitala medier och digital arkivering.