Tjänsten är tillsatt.

I denna nyinrättade tjänst har du en delad roll med ansvar för både ekonomi- och HR-funktionen.

Till arbetsuppgifterna hör:

– Upprättande av budget och bokslut, löpande prognos, analys och resultatuppföljning.
– Intern och extern ekonomisk rapportering och redovisning till ledning och styrelse.
– Utveckling av rutiner och processer för att sätta upp och nå verksamhetsmål.
– Fortsatt utveckling av finansiell infrastruktur för koncernens alla bolag.
– Ansvarig för personal och lönehantering.
– Stöd till koncernen i personalfrågor avseende bl a kompetensförsörjning och kompetens-utveckling, rekrytering, anställningsavtal, tolka kollektivavtal och genomföra fackliga förhandlingar.
– Administrativa upprätthållandet av en god arbetsmiljö.
– Du har tillgång till ett team av 5 personer som arbetar på Deponas koncernadministration.

Vem är du?
Vi söker dig som har en akademisk utbildning inom ekonomi och god kännedom om HR och lön. Du har erfarenhet av en liknande tjänst med både ekonomi och HR-frågor gärna från ett internationellt företag. Vana av att utveckla interna rutiner och processer är meriterande. Du är inte rädd för att ta i där det behövs.
Då Depona är en nordisk koncern som levererar till många av våra största banker, börsbolag etc ser vi gärna att du har erfarenhet av att arbeta i en internationell miljö och hanterar svenska och engelska obehindrat i tal och skrift. Du är väl förtrogen med moderna ekonomi- och administrativa IT-system.

Du är en ansvarstagande person som arbetar noggrant och strukturerat och får saker uträttade med hög kvalitet. Du är självgående och van att leda och driva dina projekt. Vidare har du en god analytisk och strategisk förmåga med känsla för helheten, liksom ett intresse för organisations- och verksamhetsutveckling. Att du har en god samarbetsförmåga, är lösningsorienterad och lyhörd samt besitter en väl utvecklad kommunikativ förmåga ser vi som självklart.

Vi erbjuder
Om du har intresse för en spännande och viktig roll i Deponas fortsatta resa finns här en spännande utmaning i en framgångsrik koncern. Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår vd.

Ansökan

https://talang.nxtjobb.se/jobs/216113-administrativ-chef-till-depona