Lediga tjänster

2019-04-25

Är du Deponas nya platschef i Falun?

Tjänsten är tillsatt.
Vi söker dig som är kvalitetsmedveten med tydliga ledaregenskaper och som trivs i en roll med mycket ansvar.

Vem är du?
Du skall ha erfarenhet av att leda arbete inom tydliga strukturer där kvalité och förfinade processer är nyckeln till framgång. Det är viktigt att du har goda kunskaper i svenska och engelska, eftersom de kontakter och den informationshantering som ingår i rollen ställer krav på det.

Som platschef har du ansvar för arbetsplats och drift och ska arbeta för att optimera säkerhet och effektivitet. Du har personalansvar för cirka 20 personer och kommer även att vara processansvarig för två av våra stora kunder. Du har stor erfarenhet av att jobb i olika IT-miljöer med flera systemlösningar.

Vi söker dig som har ett professionellt förhållningssätt, är noggrann och har ett högt säkerhetstänk. Du är kommunikativ och förtroendeingivande i din dialog med kollegor och kunder och van att arbeta långsiktigt med dina kontakter. Du är duktig på att förvalta men har samtidigt ett intresse av att på sikt utveckla verksamheten. Detta gör du dels genom att utveckla personalen men även genom att arbeta proaktivt med kunder och främja hög kundnöjdhet. Vi söker dig som är trygg i dig själv och som är redo att vara med och driva Deponas verksamhet vidare framåt. Du rapporterar till Deponas produktionschef.

Ditt uppdrag

  • Operativt ansvarig för en enhet med 20 personer.
  • Arbetsfördelning och prioritering.
  • Sätta mål, följa upp och rapportera kvalitets- och produktionsmål.
  • Sätta processer, utvärdera och analysera arbetsprocesser.
  • Systematiskt säkerhets-, arbetsmiljö- och brandskyddsarbete.

Arbetet kommer att genomföras i samarbete med bland annat produktionschef, platschefer från övriga enheter samt kvalitets- och säkerhetschef.

Vi erbjuder
Om du har intresse för en spännande och viktig roll i Deponas fortsatta resa finns här en spännande utmaning i en framgångsrik koncern. Du ingår i ett dynamiskt team på vårt kontor i Falun och du rapporterar direkt till vår produktionschef.

Ansökan

https://talang.nxtjobb.se/jobs/216174-platschef-till-depona