Tjänsten är tillsatt. Depona söker nu en serviceinriktad och engagerad Säljare. I takt med att företaget och branschen växer ökar inkommande förfrågningar gällande Deponas produkter/tjänster inom arkivering och företaget är därför i behov av att ha en egen person dedikerad till att ta hand om dessa.

Tjänsten är placerad på företagets kontor vid Mörby Centrum, Stockholm och du kommer att arbeta med kunder främst i Stockholmsområdet. Du kommer i rollen att rapportera till Vice VD.

Arbetsuppgifter och tjänsten
Du kommer att ansvara för att ta hand om inkommande förfrågningar gällande Deponas produkter/tjänster via mail och telefon. Du ansvarar för att följa upp dessa och vid behov/önskemål genomföra möten med syfte att informera kring företagets produkter/tjänster och sedan driva affären fram till dess att avtal är signerat. Efter signerat avtal ansvarar du med hjälp av sales support för att kundens arkivering genomförs på avtalat sätt.

I perioder där det finns utrymme och tid kommer det ligga på ditt ansvar att aktivt bearbeta potentiella nya kunder genom att exempelvis kontakta företag som har flyttat och därmed kan vara i behov av att ändra sin arkiveringshantering. Det kommer även ingå i din roll att bearbeta befintliga kunder i merförsäljningssyfte.

Då du är den i företaget som jobbar med detta område så förväntas du kunna prioritera, arbeta självständigt och ta ansvar för ditt område. Det gäller de dagliga arbetsuppgifterna men också att du har intresse och förmåga att rekommendera samt föreslå förbättringar och effektiviseringar för att efterleva de förväntningar kunderna har inom området.

Erfarenhet, utbildning och person
Till den här rollen söker vi dig som har eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med liknande arbetsuppgifter under några år och har förmågan att på ett professionellt sätt; i första hand utforska kunders behov för att sedan med engagemang och noggrannhet hitta de lösningar som passar kunden bäst.

Vi söker en utåtriktad person som inger förtroende, tycker att kundrelationer är roligt samt sätter kvalité i kundhanteringen i fokus. Du har en projektledande förmåga samt ett strukturerat arbetssätt när det kommer till det administrativa arbetet. Slutligen söker vi en positiv och prestigelös person med god samarbetsförmåga.

I denna rekrytering fäster vi stor vikt vid personliga egenskaper.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Ansökan
Maila din ansökan till [email protected] senast den 9 maj 2018.

Intervjuer kommer att göras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.