Lediga tjänster

2018-05-08

Skanningpersonal till Södertälje

Tjänsterna är tillsatta. Till vår skanningverksamhet söker vi två personer med intresse för skanning och registrering. Vi arbetar med ritnings- och dokumentskanning. Arbetet innebär att dokument skall skannas och data hämtas från digitala bilder och registreras i olika registreringsprogram. Du behöver var noggrann och skriva svenska obehindrat. Vi har tre arbetsmoment – vi hanterar preparering, skanning och registrering. Du kommer att få lära dig alla tre momenten. Vi sitter i ett kontorslandskap i vår fastighet på Brännarevägen i Södertälje.

Vi söker dig som vill arbeta med administrativa uppgifter. Du har gått ut gymnasiet och troligen gått ekonomi eller ett administrativt program. Arbetet sker både individuellt och i grupp så du behöver hantera båda formerna. Vi använder datorer i all vår verksamhet så du behöver känna dig familjär i en digital miljö. En känsla för att hålla ordning på din arbetsplats och i de olika projekten vi arbetar med är viktig, då många är beroende av att den information vi hanterar hanteras på rätt sätt. Vi hanterar en hel del personkänslig information så du kommer behöva presentera ett rent belastningsregister, du får inte heller ha skulder hos kronofogden. Depona har kollektivavtal.

Meriterande utbildning

Gymnasial utbildning – Företagsekonomi, handel och administration

Meriterande kompetenser

Registerhantering
Numerisk dataregistrering
Alfabetisk dataregistrering
Filmarkivering

Arbetslivserfarenhet

Ingen arbetslivserfarenhet krävs

Skicka din ansökan senast den 31 augusti 2018 till: Göran Axelsson, Affärsområdeschef Digitala Tjänster [email protected]

Anställningsintervjuer kommer ske löpande och tillsättning av tjänsterna kan komma att ske innan ansökningstiden gått ut.