Lediga tjänster

2019-10-30

Key Account Manager sökes till Depona AB!

Tjänsten är tillsatt. Brinner du för kundvård och är en utpräglad förvaltare? Har du erfarenhet av kundansvar för kunder med höga regel- och lagkrav på sin verksamhet? Vill du arbeta för en av arkiveringsbranschens absolut ledande företag? Då kan detta vara den rätta möjligheten för dig!

Om tjänsten

Depona söker nu en Key Account Manager som kommer ansvara för att underhålla, utveckla och förstärka affärsrelationer med företagets kunder. Du kommer ansvara för en portfölj av företagets strategiska nyckelkunder och ditt ansvar blir att fånga kundbehov samt skapa och exekvera kund- och aktivitetsplaner i syfte att utveckla och fördjupa Deponas kundrelationer.

Du kommer i rollen agera huvudansvarig för att driva dialogen under hela kundens livscykel. Detta innebär att boka upp och genomföra kundmöten, se till att projekt genomförs utifrån kundens behov samt att utveckla kundens affär för att möta dennas behov av arkiveringslösningar både fysiskt och digitalt.

Då du är den i företaget som jobbar renodlat med detta område så förväntas du kunna prioritera, arbeta självständigt och ta ansvar för ditt område. Det gäller delvis de dagliga arbetsuppgifterna men också att du har ett intresse och förmåga att föreslå förbättringar och effektiviseringar för kunden.

Tjänsten är placerad på företagets kontor i Mörby Centrum, Stockholm och du kommer att arbeta med kunder främst i Stockholmsområdet. Du kommer rapportera till VD.

Är det här du?

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning alternativt längre relevant arbetslivserfarenhet. Du har tidigare arbetat med kundansvar för B2B kunder och med relevanta arbetsuppgifter under minst 7–10 år.

Du har god digital förståelse och vi ser det som starkt meriterande om du arbetat med digitala tjänster. Det är en förutsättning i rollen att du har förståelse för stora organisationer och vi förväntar oss även att du har insikt om kundernas regelstyrdhet.

Du pratar och skriver obehindrat på svenska samt har god affärsförståelse på engelska.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en affärsmässig doer och en engagerad person som är en duktig relationsskapare. Du inger naturligt ett förtroende i möten med människor på alla nivåer. Du sätter kvalitén i främsta fokus samt har tålamod i processen. Du har en projektledande förmåga samt ett strukturerat arbetssätt när det kommer till det administrativa arbetet. Slutligen söker vi dig som är en prestigelös lagspelare med god samarbetsförmåga med en drivkraft att vara med och utveckla Depona vidare i framtiden.

Låter det intressant? Kontakta oss!

Vill du veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Depona AB med Level Recruitment. Urvalet av ansökningar sker löpande. Välkommen in med din ansökan!